Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Stichting De Goede Sint , zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en De Goede Sint ontvangt hiervoor geld.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar De Goede Sint .
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je de Goede Sint ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van de Goede Sint . Voor jou een kleine moeite, voor De Goede Sint zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van De Goede Sint . Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert De Goede Sint hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch De Goede Sint weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de Goede Sint is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert De Goede Sint niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van de Goede Sint
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12315

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *